23 апр. 2010 г., 22:16

Пътека за двама 

  Поэзия » Любовная
524 0 0

Не бъди трескав като земя,
не спокоен като вода.
Бъди нежен като луна.
Аз съм твоята звездна
нощ; ще те приютя.
Ще ти подаря онази искра,
която ще освети пътеката
към радостта, пътека за двама,
аз и ти.

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??