23 abr 2017, 11:12

Пътешествие 

  Poesía
330 0 0

Пътешествие

Взе единствено себе си,
потегли на дълъг път.
Следите замаскира старателно,
стои на кръстопът.

Като угаснала свещ
ще може да изгори.
Споделя с тишината,
нещо ѝ тежи.

Изнемогва, крачи прегърбена,
компасът посоки няма.
Отиде да търси края,
на спирката задряма.

Сили събира – късно е,
моли за прошка.
Човешка душа прие,
счупена брошка.

 

© Иван Чорлев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??