28 nov 2004, 10:56

Пътища 

  Poesía
794 0 4

Пътищата разделяли хората.

Казвали старците.

Пътищата са надежди на ивици.

Много.

Все събират някъде с някого.

Неизбежност.

Пътищата са браздите на синора.

Там се ражда живот.

Някога.

Бръчки по темето на земята.

Пътищата носят история.

Срещат се нашите пътища.

По средата на времето.

За любов.

Казва душата ми.

© Лили Спасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??