24 abr 2009, 7:17

Пътища 

  Poesía » De amor
523 0 1

Отиде си. А времето не спира -

захвърля ме на пътя зъл, суров.

Но пак очите огнени се взират -

напразно търсят своята любов...

© Иван Миланов Шопов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??