15 sept 2011, 19:52

Пътувах... 

  Poesía » Otra
348 0 0

Хиляда километра изминах
и на какво ли не се нагледах.
Хиляда паметника подминах,
страх в очите си съгледах…

 

Човече, никога не карай пил,
не се прави на много велик,              
даже виновен да не си бил,
срещу теб лети лош изблик…

 

Никога не превишавай скоростта,
по-добре е да дочакаш старостта…
Ако трябва много да бързаш дори,
бъди като дъба - бавно гори…

 

Също така много предпазлив бъди,
мечтата за състезание от теб изпъди,
не мисли, че на теб няма да се случи,
за да няма после болница, маркучи...

 

Педала до метала и си безстрашлив...
Много по-добре е да бъдеш бъзлив,
карай си бавно и бъди вежлив,
нали най-важното е да стигнеш жив!

© Георги Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??