Пътувайки
Пътища, коли и пътници,
забързани на някъде
и нощни лампи в здрача,
и мисли толкова на никъде-
в очакване ръцете да протегнат
към мрака своите тайни…
Препускат светлините в мрака
и някой болката си изповядва,
а никой не остана.Чакам© Бехрин Todos los derechos reservados