Пътят
Като вятър поел
някъде нататък, нататък...
Вървя, събирам себе си -
истина по истина,
късче по късче,
сълза по сълза.
Събирам светлина.
Не е важна Целта.
Важен е Пътят -
вик, болка, вяра, надежда.
Усещане и пречистване.
Думите мълчат.
Твърди, грапави.
Сила. Вечност.
И безвремие.
Реален и мистичен.
Пътят.
Ванко Николов (Starkmaster)
© Ванко Николов Todos los derechos reservados