25 jul 2011, 0:12

Пътят към мен 

  Poesía » De amor
988 0 1

Не ме залъгвай ти с Красиви думи...

Красивите слова Харесвам със слуха си!!!

Ала не се Усетят ли те със Сърцето...

Ефект над мен НЕ ЩЕ ДА ИМАТ!!!

Не се Залъгвай ти, че щом лицето ти Красиво е...

над мен ще имаш Власт!!!

Човек Харесва със Очите... Да,

ала Обича със Сърцето!!!

Не ме Омайвай ти със сладки Приказки,

не ме Залъгвай с Обещания, които...

ти сам не Вярваш, че ще Сториш!!!

В Очите гледай ме и говори ми само Истини,

дори понякога Жестоки да са те... Повярвай ми,

пред Лъжата Аз ги ПРЕДПОЧИТАМ!!!

Не гледай ти на мен с очи на Хищник...

Желаещ само да се Впие в мойта Плът!!!

Почувствай мойта Нежна Същност,

докосни Душата ми и Влез в Сърцето ми...

И Знай... Едва тогава...

за Теб ще Разгоря... ПОЖАРА НА СТРАСТА!

В Очите гледай ме... и говори ми само ИСТИНИ!

И Знай,едва тогава... със Теб ще бъда ИСТИНСКА...

ДО КРАЙ!!!


P.S.

Фалшива Обич Аз не Давам....

Фалшива Обич... Не Приемам!!!

 Предпочитам да ЖИВЕЯ и САМА...

Отколкото да ТЛЕЯ във ЛЪЖА И ФАЛШ!!!

 

© Рени Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Пламенна и откровена тирада! Главните букви създават чувство за децибели.
Propuestas
: ??:??