14 sept 2005, 10:42

ПЮРЕТА 

  Poesía
745 0 6

 

Властта създава мафиоти!

За парите – неизбежно е това...

Властта се храни от картофи.

А пък ние – ние си пасем трева!

© ШЕМЕТ Тарантупски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??