14.09.2005 г., 10:42 ч.

ПЮРЕТА 

  Поезия
739 0 6

 

Властта създава мафиоти!

За парите – неизбежно е това...

Властта се храни от картофи.

А пък ние – ние си пасем трева!

© ШЕМЕТ Тарантупски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??