11 abr 2008, 13:49

Пъзел 

  Poesía
627 0 8

Пъзел

 

Понякога

душата ми е пъзел.

Разглобява се

частица по частица.

И  я сглобявам,

къс по къс.

И шепи обич

слагам в усмивка...

Сглобена е...

© Дани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??