21 jun 2017, 20:19

Работническо-интелигентска 

  Poesía » Epigramas
923 0 0

Работодателският произвол

до гуша вече ми дойде,

не стига, че им бачкам като вол,

ами търсят под мен и теле!

© Виктор Горов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??