Радвай се, че дошъл си на Земята.
Радвай се щом някой те обича,
радвай се щом движиш си крилата.
Любовта ражда радостта.
Подмладява и снема хомота.
Като пчела пиеща с хобота,
така пий от живота.
Смело вгледай се в себе си и се обичай.
Лоша дума нивга не изричай.
В ума на някой ще живееш вечно,
щом обичал си го ти сърдечно.
© Тодор Брънков Todos los derechos reservados