Радвай се на всеки земен миг!
Не мисли какво ще бъде после…
Простичко е, като „до, ре, ми…”
И не трябват никакви въпроси.
Изживей го ти като дете!
Вярвай!... Нищо друго не е нужно.
Светъл ден приготви Бог за теб.
Розов изгрев... Вечер теменужна…
Гълъб бял на рамото ти спря.
Ах, дано Светият Дух това е!
Плувай към спасителния бряг...
Смисъла накрая ще узнаеш.
Албена Димитрова
19.04.2021.
София.
© Албена Димитрова Todos los derechos reservados