30 ene 2013, 22:05

Раждане на шепот 

  Poesía » Formas orientales
561 0 1

Разбивам се в устните ти

тихо и нежно,

за да не чуе никой...

заспиват прехапани крясъци прежни.

© Милко Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??