28 jul 2007, 23:48

Раждането на усмивката 

  Poesía
731 0 1
             ***   

Лазурно небе.
Цветна роса в тревата
пие слънцето.


              ***  

Жълтурче искри.
В цвета му меден нектар
пчелица отпи.

              
             ***   

Небето блести.
Пухкав облак разтяга
Бяла усмивка.

© Ангелина Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??