31 jul 2009, 22:06

Рана 

  Poesía » De amor
545 1 1

Защо ми причиняваш всичко това?

Не виждаш ли

колко нещастен изглеждам сега?

 

Отбягваш ме...

с всеки изминал ден усещам,

че не искаш да си с мен.

 

Помниш всичко, което направих за теб.

И не мога да разбера,

защо правиш всичко това?

Защо искаш да сме разделени с теб сега?

Или... за вечни времена?

© Дамяна Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??