Всеки ден по мъничко умирам...
Сърцето на парчета се разкъсва...
Да мразя себе си - не спирам!!!
Но как от себе си да го откъсна...?
Виждам го - не се усмихвам, не говоря...
Не го поглеждам в очите...
Погледна ли го - раната отново ще отворя
и не ще мога да си спра сълзите...
А тази рана... колко е дълбока...
© Ирина Todos los derechos reservados