9 dic 2008, 17:56

Раняван ли си някога така... 

  Poesía » De amor
415 0 2

Раняван ли си някога така,

че и слънцето да ти тежи,

да търсиш близка топлина,

допирайки се до залепнали лъчи.

 

Раняван ли си някога така,

че да искаш да крещиш,

и онемял... застинал в нощта,

да нямаш сили да заспиш.

 

Раняван ли си някога така,

че смъртта за теб да е утеха,

да дращиш по заключена врата,

чийто ключ други го отнеха.

 

Раняван ли си някога така,

че светът около теб да се руши,

едничък спомен - предателска сълза,

около врата ти впива се... души.

 

Раняван ли си някога така,

че да прегризваш отминалите дни,

а часовете да ти пият от кръвта...

Раняван ли си... както мен ме нарани?!

© Мария Манджукова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??