15 oct 2006, 13:58

Ранявяш 

  Poesía
645 0 1

Думите твой - стрели,

пронизващи моите мечти.

Казваш ми сбогом сега:

тежко раняваш моята душа.

 

Чаках по цели дни,

чаках, но все ме раняваше ти.

Чаках да ме погалиш

и огъня в теб да запалиш.

 

Исках и в теб да гори,

исках да видя любов в твоите очи.

Исках и чаках, дълго те чаках,

нощем горчиво за теб плаках.

 

Ти мен болезнено раняваш

и мъката вечно заравяш,

но ще дойде деня, когато

ще съжаляваш и ти жестоко.

 

© Елена Гергова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??