18 jul 2010, 21:12

Рапсодия в морскосиньо... 

  Poesía » De amor
1411 0 37

                                       

 

 

                  На залеза
                  късен
                  златната риза
                  морето
                  безшумно и нежно
                  облича...
                  пролазват
                  към мене вълните
                  сини и топли
                  тъгата
                  в погледа ми кротко
                  отмиват...
                  и бризът
                  някак хладно
                  и много гальовно
                  за теб
                  ми напомня
                  отново...

                  а твоето
                  тъжно отсъствие
                  превръща се
                  в облачно дъждовна
                  рапсодия
                  в морскосиньо...

 

 

          http://www.youtube.com/watch?v=1i3ls2bC7oc

 

                               МУЗИКА >>> Andrea Bocelli Rapsodia

 

                  

                  художник Lauri Blank

 

 

 

 

 

 

 

 

© Магдалена Костадинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??