5 nov 2006, 22:14  

Равносметка 

  Poesía
565 0 0

Колко болка, колко страх,
колко радост, колко смях

колко илюзии, колко мечти,
когато пропадат колко боли.

Колкото дъжд - толкоз сълзи
колкото високо душата лети.

Колко любов, колко лъжи,
колкото създал си си сам ти

Колкот' надежди - толкова страх
Всичко дордето на този свят бях.

© Николай Беков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??