Колко болка, колко страх,
колко радост, колко смях
колко илюзии, колко мечти,
когато пропадат колко боли.
Колкото дъжд - толкоз сълзи
колкото високо душата лети.
Колко любов, колко лъжи,
колкото създал си си сам ти
Колкот' надежди - толкова страх
Всичко дордето на този свят бях.
© Николай Беков All rights reserved.