Разтанцувай тази тишина.
Разпечатай нежно станиола.
Фин бонбон съм, бързо се топя
и по теб потича алкохолът.
Разбълбукай тихата вода.
Разлюлявай младите тръстики,
порива проронен обуздал
в шепота на сънни трепетлики.
Разлудувай мойта самота.
Развенчавай лаври стародавни.
Сбирай в шепи бяла голота,
няма да сме вечно богоравни.
© Светличка Todos los derechos reservados
бъдете много обичани!