Какво са цветята, когато
във тях не пръснеш свойта усмивка...
като дъждовното лято,
което в душата ти не стихва...
Слънцето, от тебе отразено,
свети по-сияйно и горещо,
а устните ми, напоени
от теб, раздават любовта насреща...!
© Тони Главоногов Todos los derechos reservados