Mar 24, 2012, 11:05 AM

Раздавачи на любов 

  Poetry » Love
599 0 0

Какво са цветята, когато

във тях не пръснеш свойта усмивка...

като дъждовното лято,

което в душата ти не стихва...

 

Слънцето, от тебе отразено,

свети по-сияйно и горещо,

а устните ми, напоени

от теб, раздават любовта насреща...!

© Тони Главоногов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??