19 dic 2008, 18:44

Раздяла 

  Poesía » De amor
549 0 4

Отивай си... не бях за теб любов,

каквато беше ти за мен до края.

Живота с теб остави ми урок,

сърцето как греши аз вече зная.

 

Отивай си... щастлива с теб не бях,

а можеше със друг да съм щастлива

и друга обич аз не пожелах,

но твоята сърцето ми убива.

 

Отивай си... така го пожелах,

отдавна ти на друга си обречен,

не мога да съм вечния ти грях,

не можеш с мен докрая да си грешен...

 

Отивай си!

© Красимира Касабова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Наистина Великолепие! Поздравления, много ми хареса!!!
  • великолепно!!!!!!!! но въпреки отивай си.. ние все се връщаме и връщаме обратно.. сърцето не пита..
  • Великолепен стих, поздравявам те!
  • Може би е по - добре, че си отива.
Propuestas
: ??:??