28 ago 2009, 22:21

Раздяла 

  Poesía » De amor
506 0 0

Мрачна е, за жалост, и тази вечер
и пак те чаках там - на нашето място,

стоях сама, и гледах пътя -

дали ще те зърна да идваш към мен?

Уви! Теб те нямаше! Ти отново не дойде!

Вече нямах сили да те чакам!

Ти отново ме предаде, потъпка ме жестоко!

Забрави всичко онова, което имахме,

сложи кръст на всичко онова, което създадохме!

Обърна ми гръб!

Твое право е! Ти чертаеш живота си!

Но никой друг няма да плаща за твоите грешки!

Остани там, където си и никога не ме споменавай,

заличи всичко, изтрий всеки спомен и всяко чувство!

Върви напред, но без мен!

© Диана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??