1 nov 2009, 21:15

Раздяла 

  Poesía » De amor
898 0 2

Луната пак я няма,

тъмнината я е заменила.

Любовта не е на смяна,

оставила е само вкус на ябълка изгнила.

 

Заедно добре им беше -

и радост, и тъга

не ги делеше.

Но днес не е така.

 

Обичаха се диво,

любеха се страстно.

Казваха си и по някоя думичка накриво,

но чувстваха се те прекрасно.

 

И за всички стана ясно,

че намерили са любовта голяма.

И сърцето биеше си бясно,

но да обича то престана.

 

Неразделни бяха всеки ден,

но тя намери нов приятел.

Красотата вехне ден след ден,

отнемаше й я новият й обожател.

 

Земята от студ се е сковала.

Зимата нарцисите е прибрала.

Красива е снежната покривка бяла.

Но грозна е смъртта, заради която любовта с момичето умряла.

© Велина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • О, Диде!!! Радвам се, че поне ти харесваш произведенията ми!
  • Момичето няма да умре,а напротив,новата любов ще я съживи и блясъкът в очите и ще се завърне пак Обичам те, Линче
Propuestas
: ??:??