12 feb 2017, 17:37

Раздяла 

  Poesía » De amor
315 0 0

Раздяла

 

… и всеки сам, своят път пое, до болка ранен…

Сякаш слънце и Луна угаснаха в този ден…

 

 

***

 

Казват, че времето не спира,

а надеждата последна умира…

 

Тогава и двете се случиха,

и двама смисъл да живеят изгубиха…

 

Празнота и студ обгърнаха душите,

О, как боли когато разделят се съдбите…

 

 

 ***

 

И пак занизаха се бавно тез самотни сиви дни,

а тази болка на двама сърцата завинаги вкамени…

 

… че силната ръка без слабата не може,

и със самотата как да се живее Боже? …

 

 

© Борислав Симеонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??