Капки дъжд. Капки дъжд.
Днес е ден за раздяла.
Ти ме губиш. Губя те аз.
Времето сякаш е спряло.
Капки дъжд. Капки дъжд.
Аз ляво аз. Надясно ти.
Ти пожела. Аз пожелах.
Пожелахме и двама.
Капки дъжд. Капки дъжд.
Твоят гръб е стена.
Моят гръб е стена.
Това се нарича раздяла.
Капки дъжд. Капки дъжд.
Ти отнасяш свойте мечти.
Аз отнасям свойте мечти,
а те са за двама.
Не успяхме да съхраним любовта,
а светът е за двама.
© Румяна Маринова Todos los derechos reservados