29 may 2024, 16:46

Раздяла 

  Poesía
44 0 0

Всяка раздяла е малко умиране,
всяка раздяла е себенамиране,
чувства и мисли, стремежи, мечти,
спомнят, осмислят по минути и дни.

 

Спестена усмивка, пропусната фраза,
не дадена ласка животът показа,
шанс ти се дава това да поправиш,
който раздава щастлив да направиш.

© Рот Кив Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??