23 mar 2007, 9:22

Раздяла 

  Poesía
564 0 2
Днес видях те -
в очите ти имаше любов...
Прегръдката ти -
стопли ме отново...
Гласът ти нежен -
каза: "Не плачи!...
Ти вечно ще останеш
в сърцето ми!..."
И щом сама останах -
пророних пак за теб сълза...
И болката не спира -
не спира даже за миг...
Замислих се над думите ти:
"Ти все още си моята Маца!"
Дали предлагаш ми приятелство -
или оставяш си вратичка към мен?...
Не знам...
Но знам, че няма да ти позволя -
отново да ме нараниш...
И колкото и да те обичам -
ти оставаш само спомен в мен...
Както любовта ти!...

                                                   21.Март.2007

© Цвета Лазарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??