17 abr 2007, 18:30

РаЗдЯла 

  Poesía
553 0 0
Какво да чувствам - обич, гняв или омраза?
Но истината е една - отнова в къщи, сам-сама,
стоя със старите си розови мечти -
все тъй красиви и недостижими...
Защо не мога времето назад да върна и да поправя всички грешки?
А може би така е по-добре...
Ти си сърдит. но на кого?
На мен ли? Може би на себе си...
Не съжалявам...
Може би след време ще се видим пак...
Но нищо няма да е същото...
просто непознати двама,
разминаващи се минувачи по един и същи тротоар...

© ИиФф ДддДддДД Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??