10 ago 2008, 17:37

Разгърнати устни 

  Poesía » De amor
684 0 2

Розата цъфти като мече.

Устните ми - жадни за теб.

Горя по теб.

Лея се като водата.

Говоря ти, сякаш ме чуваш.

Ти си светлината.

Крехка си като мечта.

Улавям те.

Докосвам те тайнствено.

Разгръщам те като легенда.

Пръстите ми са нежни.

Дъждът ме роси.

Мислите ми се полепват.

Очите ми потрепват.

Сърцето бие като истинско богатство.

Топлината ме съживява.

А ти си всичко за мен...

 

 

© Десислава Танева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "Ти ми казваш:
    "Ето аз съм твоя,
    всичко ми вземи на тази среща.
    Ще ти бъда жажда ненаситна!"
    Аз ти казвам:
    "Остави си нещо!
    Иначе ще бъдеш беззащитна! "
  • !!!
    Поздрав!!!
Propuestas
: ??:??