10.08.2008 г., 17:37 ч.

Разгърнати устни 

  Поезия » Любовна
657 0 2

Розата цъфти като мече.

Устните ми - жадни за теб.

Горя по теб.

Лея се като водата.

Говоря ти, сякаш ме чуваш.

Ти си светлината.

Крехка си като мечта.

Улавям те.

Докосвам те тайнствено.

Разгръщам те като легенда.

Пръстите ми са нежни.

Дъждът ме роси.

Мислите ми се полепват.

Очите ми потрепват.

Сърцето бие като истинско богатство.

Топлината ме съживява.

А ти си всичко за мен...

 

 

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Ти ми казваш:
    "Ето аз съм твоя,
    всичко ми вземи на тази среща.
    Ще ти бъда жажда ненаситна!"
    Аз ти казвам:
    "Остави си нещо!
    Иначе ще бъдеш беззащитна! "
  • !!!
    Поздрав!!!
Предложения
: ??:??