21 may 2007, 13:54

Разходка 

  Poesía
463 0 2
Навън е ден, а в мен мрак се спуща.

Птици пеят любовни песни.

Лятото дойде, а в мене зима е.

Навън всичко е прекрасно, а в мен умира.

 

Ето, че дойде и есента.

Разхождам се, около мен всичко е в листа,

а с помощта на вятъра изписват твойто име,

птиците пак за тебе пеят.

 

Отивам до езерото - колко е красиво!

Поглеждам  в него- съзирам твоя лик.

Затварям очи, а там в мене виждам...

... нашто езеро - със спомените наши.

 

И ето сега е зима.

Всичко сковано в лед е.

Сковано даже е и моето сърце.

Кой, кой ще го спаси?

© Benifios Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хубава разходка си направил, но нали беше казал вече ,,край''?
    Горе главата!
    Поздрави!
  • Ако стиха се отнася за тебе горе главата и знай, че най-хубавото винаги предстои.А що се отнася за стиха БРАВО!!!
Propuestas
: ??:??