6 dic 2007, 15:16

Разходка 

  Poesía » De amor
1422 1 5
Мъглата е лека, тиха, свенлива,
дърветата гали с ледени пръсти,
дъждът се рони по улиците криви,
навън сам се лутам по алеите празни.

Усмивки...
Есенни...
Студено красиви...
В торбичка набирам
за тъжни поеми.
Записвам с перото
на жълто листо,
напред ги изпращам...
Напред към нощта.
На горските нимфи, възпели луната
във песни звънливи, украсили земята.
Сърцето ми танцува, пее самотно
във тъмната вечер на моите чувства.
Теб търси, моя малка принцесо.
Теб търси на пътеката празна.
Теб търси и тихичко стене.
Теб търси и въздиша напразно.

© Светослав Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??