Разкажи ми! Моля те!
Разкажи ми!
А, аз ще те гледам с очи на дете –
учудено и леко наивно...
Ще те слушам, а ти ще ми разказваш
за чудните земи, по които си бил,
за морета, планини и океани...
И ще се взирам в очите ти.
И ще търся тайната,
която дълбоко в сърцето си,
нейде си скрил...
Разкажи ми! Моля те!
Разкажи ми!
21-01-2019 год.
© МД Todos los derechos reservados