Jan 22, 2019, 12:04 PM

Разкажи ми! 

  Poetry
384 1 0

Разкажи ми! Моля те!

Разкажи ми!

А, аз ще те гледам с очи на дете –

учудено и леко наивно...

Ще те слушам, а ти ще ми разказваш

за чудните земи, по които си бил,

за морета, планини и океани...

И ще се взирам в очите ти.

И ще търся тайната,

която дълбоко в сърцето си,

нейде си скрил...   

Разкажи ми! Моля те!

Разкажи ми!

 

21-01-2019 год.  

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??