13 jul 2016, 10:57

Разкажи ми приказка 

  Poesía
1564 5 18

Разкажи ми приказка за обич,
без думи, ми я разкажи,
искам само да я чувствам,
с усещане да слушам, не с уши!

Грабни ме с разказа лиричен,
с импулс предавай ми слова,
пленявай ме със страст недопустима,
в горящ копнеж ме превърни!

Не сбъдвай мечтите във реалност,
само ги храни, за да растат,
фантазиите неистово разпалвай
 и без да ме докосваш ме гали!

© Misteria Vechna Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??