6 ago 2008, 16:05

Разказ в стих 

  Poesía » De amor
454 0 2
 Нощ.
Очаквах го с трепет. Появи се.
Дяволът с черния нож.
Ето че впива нокти в горещото ми тяло.
С целувка изпива жизнените ми сили.
Взима душата ми.
И си отива...
30.07.08.

© Вили Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??