Aug 6, 2008, 4:05 PM

Разказ в стих 

  Poetry » Love
455 0 2
 Нощ.
Очаквах го с трепет. Появи се.
Дяволът с черния нож.
Ето че впива нокти в горещото ми тяло.
С целувка изпива жизнените ми сили.
Взима душата ми.
И си отива...
30.07.08.

© Вили All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??