Разказах на тишината тайни
Разказах на тишината
моите тайни и моите копнежи.
В тях е моят стих и моята сълза,
онези, онемелите от обичане.
И чудесата на сезоните са в тях.
Разказах за теб на тишината
точно преди тази Коледа и разказах,
за безумната, последната
и истинската любов... И съдба. За теб.
© Ванко Николов (Starkmaster° ®vn)′
© Ванко Николов Todos los derechos reservados
търкалящо мечти на колела.
Любов ли е, съдба ли е копнежът?
По Коледа се сбъдват чудеса!