25.12.2013 г., 18:38 ч.

Разказах на тишината тайни... 

  Поезия » Любовна
484 0 1

Разказах на тишината тайни

Разказах на тишината
моите тайни и моите копнежи.
В тях е моят стих и моята сълза,
онези, онемелите от обичане.
И чудесата на сезоните са в тях.
Разказах  за теб на тишината
точно преди тази Коледа и разказах,
за безумната, последната
и истинската любов... И съдба. За теб.

© Ванко Николов (Starkmaster°  ®vn)′ 

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • И тишината се превърна в ехо
    търкалящо мечти на колела.
    Любов ли е, съдба ли е копнежът?
    По Коледа се сбъдват чудеса!
Предложения
: ??:??