23 oct 2011, 7:52

Разказвай му за нас 

  Poesía » De amor
567 0 2

 

Вземи си всичко, дето уж си дала,

всяка дума казана вземи,

всеки миг, от мене крала,

при него занеси!

 

С целувките мои го целувай,

а той да ти говори с моя глас,

с него спи, но мен сънувай,

разказвай му за нас!

 

Разказвай му и даже ме кълни,

а той да слуша и да се усмихва,

но когато той до теб заспи,

всичко твое мен ще иска!

© Никола Борисов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??