3 mar 2009, 8:47

Различно е... 

  Poesía
675 0 0

Различна съм - по-щастлива отпреди...

Различно е, всичко в миг се промени...

Различни са спомените, дори и тъгата,

различни са кътовете и местата...

Всичко се промени, различно е, разбери,

аз се промених, ти се промени...

Няма нищо от "НАС", свърши в онзи час,

във който излъга ме ти...

И сама продължих, всичко друго затрих,

и сега съм добре, и не на колене...

Да, сама продължих, всичко скъпо аз скрих,

някъде дълбоко в мен...

И във онзи момент, много труден за мен,

и ти, "приятелю" скъп, ти обърна ми гръб...

Но Ви казвам : "Мерси" за всички тези лъжи,

за болката позната, даже за тъгата...

Защото те ме калиха, всичко в мен промениха,

просто различни са нещата и не чувствам вече болката позната!

© Вес Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??