Разливам се в тишината…
Река от болка, страх, сълзи –
ще те удавя - теб, всичко, всички…
Много ме боли!!!
Раждам ли се, или умирам?
Сливат ми се дни и нощи…
Не знам коя съм!
Била ли съм някога?
Разливам се в тишината…
В река от болка, страх, сълзи
удавих себе си…
Вече не боли!!!
© Петя Todos los derechos reservados