Луна. Звезди. Нощ озарена.
Две космично красиви очи.
Вълшебен рефрен, малка вселена.
Зов. Копнеж. Устрем... и ти.
Огън. Любов. Жарки устни.
Изливаш в мен свойте искри.
Трептя. Горя в твойта клада.
Разливам се в теб... и се топя.
© Здравка Бонева Todos los derechos reservados