23 abr 2022, 16:41

Разминахме се 

  Poesía » De amor
214 1 0

 Сблъскахме се.

Като два различни сезона.

Изгаряне от студ.

Замръзване от огън.

Защото е недопустимо..

Разминахме се.

Така болезнено.

Но толкова красиво.

© Красимира Гущерова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??